Los Renos
Finca Los Renos

 uitvalsbasis voor natuurwandelingen

 

Bos-bergen-fincas-dorpjes-paadjes-kastanjes en natuurlijk kurkeiken. Hét nationale erfgoed van Spanje. Een paradijs voor vogelaars want overal om je heen hoor je vogelgeluiden en je ziet ze rondvliegen. Al wandelend ben ik al verschillende inlandse diersoorten tegengekomen, zoals wild zwijn, meloncilo, herten en steenbokken. En belangrijk natuurlijk voor een boer, de vegetatie kent zeer vele soorten door het gunstige klimaat. Er moet dan wel genoeg water aanwezig zijn


De omgeving, Cultuur

In de directe omgeving zijn interessante grotten vol prehistorische tekeningen. Recenter zijn de Romeinse en moorse ruines in de omgeving, maar ook natuurlijk in de meest prachtige steden van Spanje, Sevilla, Cordoba, Malaga en Granada. Moderne kunst, architectuur en Zuid-Spaanse cultuur.


De omgeving, Ontspanning

Als dit geen ontspanning genoeg is, kun je nog besluiten een dagje naar het strand te gaan, ( Estepona: ¾ uur ) of baden in een riviertje of het zwembad in het dorp ( ¼ uur ). In Jubrique en andere dopjes zijn ook de cafeetjes om wat te drinken en kleine winkeltjes. Het echte winkelen is mogelijk in Ronda, prachtige stad.

© Los Renos 2005-2008
Finca Los Renos - Puerto Colmenar 2 - 29492 Jubrique - España
tel: 0034 95 11 68 049 / 0034 65 11 26 717